Rüyada “Hazine Aramak” Görmek

Hazine Aramak
Rüyada hazine aramak Rüyada hazine aramak rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok hırslı olduğu ve hırslarına yenik düşmemesi anlamında uyarıcı bir rüyadır.

Rüyada Hazine Aramak

Rüyada hazine aramak rüyayı gören kişinin, iş hayatında ve çalışma hayatında çok hırslı davranmaması gerektiği konusunda uyarıcı niteliğinde bir rüyadır. Bazende rüyada hazine aradığını gören kimse için, hırslarına yenik düşme manasına gelmektedir. Rüyada hazine aramak ve bulmak, imanının zayıf düşmesi ve dini görevlerinden uzaklaşmaya, haksız ve kolay yoldan elde edilen kazançlara işaret eder. Rüya sahibinin yaşayacağı sıkıntılı ve kederli günlerinde habercisi olan bu rüya, kişiye ciddi anlamda uyarı veren bir rüyadır.

İslami tabirde: Rüyada hazine arayan bir kimse, nefsi ile çetin bir mücadeleye maruz kalmak ve elindekiyle yetinmemek olarak da tabir edilir. Aynı zamanda rüyada hazine aramak bulamamak, işleyeceği bir günah’dan kaçınmaya ve şirk’den uzak durmak olarak yorumlanmıştır.

Diyanet: Rüyada hazine arayan bir kimse, yüksek beklentili arzu ve istekleri konusunda ciddi anlamda, hüsrana ve kedere uğramaya yorumlanır. Aynı zamanda alın teri olmadan, elde edilen yüksek miktarda paraya işaret eder.

İmam Nablusi (r.a): Rüyada hazine arayan bir kimsenin, günaha olan meyili artar ve nefsiyle olan mücadelesini kaybeder diye yorumlamıştır. Aynı zamanda dinden ayrılmaya ve korkularıyla yüzleşmek olarak’da yorumlamaktadır.

Rüyada Hazine Bulmak

Rüyada hazine bulduğunu gören kimse, gelecek dönemde çok zengin bir hayat yaşayacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda rüyada hazine bulan kişi bekar bir erkekse, zevcesi akıllı, dürüst ve kendi ayakları üstünde duran biri olur. Rüyayı gören kişi bekar bir kadınsa eğer, zengin ve çok varlıklı biriyle evlilik yapacakları anlamına gelmektedir. Bazı zamanda rüyada hazine odası görmek, soyu kuvvetli bir aileden gelecek olan maddi ve manevi yardıma işaret etmektedir.

Rüyada Hazine Gömmek

Rüyayı gören kişiye aile büyüklerinden kalacak olan mirasın, zorlu yollardan elde edileceğine işaret eder. Aynı zamanda rüyada hazine gömdüğünü gören kimse için, mirasın değerlenmesine ve zorlu yollardan elde edilecek olan mirası, akıllı ve çok dikkatli şekilde çözerek bereketinin artmasına delalet etmektedir. Rüyada hazine paylaşmak ticaret alanında, atılacak olan büyük adımlara ve büyük ortaklıklar kurulmasına işaret etmektedir. Zamanında atılan sağlam temeller sayesinde, ilerleyen zamanlarda maddi ve manevi anlamda çok kuvvetli ve saygın kişi olarak yorumlanmaktadır.

 

İslami ve Dini Rüya Yorumları ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Türkiye'nin En iyi Medyum Hocası - Medyumlar - Medyum hoca