Rüyada “Koyun Sürüsü” Görmek

Koyun Sürüsü
Rüyada koyun sürüsü görmek toplum içinde saygınlık ve itibar görmeye alamettir. Rüyada koyun sürüsü gören kimse sıkıntı ve dertlerinden kurtulup selamete erer.

Rüyada Koyun Sürüsü Görmek

Rüyada koyun sürüsü görmek yaşamı boyunca devam edecek olan başarılara, bolluk ve bereketin ömründe hüküm süreceği güzel günlere delalet eder. Şanslı ve uğurlu bir döneme girecek olan rüya sahibi, bu zaman zarfında her istediğini elde edecek ve dünyevi isteği her ne varsa nail olacağına rivayet edilir. Sıkıntılı günler geçiren, dertleri sebebiyle zaman, zaman dar boğaza giren, çektiği cefa dolu günlerden ellerini açıp dua ederek, Allah’a sığınarak, kurtulmasına ve kısa zaman içinde şifa bulmasına yorumlanır. Huzurlu ve ferah günlerin yaklaştığının da habercisidir.

İmam Nablusi: Güzel günlerin habercisi olan koyun sürüsü rüyası, bu kişinin toplum içinde hürmet görmesine ve kendisine layık görülen saygı ve itibarı görmesine işarettir.

Diyanet: Namuslu, iffetli ve alımlı bir zevceye sahip olmaya işaret eder. Aynı zamanda rüyada görülen koyun sürüsü, sevinç ve mutluluğun baki olmasına alamet eder.

İslami tabiri: Uzun süreli çalışmalarının karşılığında bir ganimete sahip olmaya ve malının mülkünün artmasına işaret eder. Bazı zamanda bol rızk ve nimet ile mükafatlandırılmaya delalet eder.

Rüyada Koyun Sürüsü Almak

Hak ve helal kazanç için çabalayan bu kimse, aile halkına helal kazanç yedirmek adına, deyim yerindeyse dişini tırnağına takarak çalışması anlamına gelir.

Rüyada Koyun Sürüsü Sulamak

Alın teri ve bileğinin gücüyle, üstün zekasını da kullanarak, işlerini kolaylaştırmasına, hak ve helal yoldan kolay kazanç sağlamasına işaret eder.

Rüyada Koyun Sürüsüne Çoban Olmak

Rüyasında koyun sürüsüne çobanlık yaptığını gören kimse yıllardır hiç yılmadan çalışarak, hak ettiği makam ve mevkiye gelmesine işaret eder. Ayrıca bu kimse çalışmaların sonucunda ve Allah’a olan inancıyla beraber kendi işini kurmasına, emri altında çalışacak kişilerin varlığı ile yorumlanmaktadır. Sabır, sebat, azim ve gayret ile biiznillah.

Rüyada Koyun Sürüsü Otlatmak

Rüyada koyun sürüsü otlatmak, rüya sahibinin mesleki yaşamındaki başarılarına işaret eder. Aynı zamanda üstün çalışma gayreti sayesinde, makam ve mertebe sahibi olmaya, kendi işini kurup emri altında onlarca insan çalıştırmasına rivayet edilir.

Rüyada Koyun Sürüsünü Kaybetmek

Rüyada koyun sürüsünü kaybetmek, çalışma hayatında yaşanacak başarısızlıklara yorumlanır. İş hayatındaki kariyerini ve makamını zedeleyecek işler yapmasına işaret edilir. Rüyada koyun otlatırken sürü kaybetmek, itibarını kaybetmesine ve toplum içinde hor görülmeye delalet eder.

Rüyada Koyun Sürüsüne Kurt Saldırması

Rüyada koyun sürüsüne kurt saldırdığını görmek, pek hayırlı bir iyi değildir. Uğursuzlukların ve şanssızlıkların yaşanacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin umutla baktığı işlerden yana ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşamasına yorumlanır. Aynı zamanda koyun sürüsüne kurt saldırması ümitsizliğe kapılmak, mutsuz günler geçirmek ve kısmetini kaptırmak anlamına gelir.

Rüyada Koyun Sürüsünden Kaçmak

Rüyada koyun sürüsünden kaçmak hayır ile yorumlanmayan rüyalardan biridir. Boyunu aşan işlere girmeye yeltenen bu rüya sahibi deyim yerindeyse dibini görmediği suya gireceği anlamına gelir. Bu manada insanları her konuda idare etmekte zorlanacağı, başarısızlıklarla dolu bir hayat yaşayacağı ve yaptığı her işi, eline gözüne bulaştırmasına rivayet edilir.

Rüyada Koyun Sağmak

Rüyada koyun sağdığını görmek bu rüya her kula görmesi kısmet olmayan rüyalardan biridir. İstek ve arzularına kavuşmak doğrultusunda ilerleyen bu kimse yakın zamanda, hedeflerine kavuşur.

Rüyada Koyun Kesmek

Rüyada koyun kesmek gittiği doğru yoldan şaşmamaya, kendisine karşı gelen herkesi mahcup etmesine yorumlanır. Bazende rüyada koyun kestiğini görmek, emeklerinin karşılığında ganimet elde etmeye ve helal kazancının artmasıyla birlikte, haneye girecek olan ferah ve aydınlık günlere yorumlanır.

Diyanet ve İslami tabirlerini Rüyada Koyun Sürüsü Görmek sayfamızdan okuyabilirsiniz. Koyun sürüsü görmekle ilgili rüyanızı detaylı şekilde özelden paylaşabilirsiniz.

İslami ve Dini Rüya Yorumları ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Türkiye'nin En iyi Medyum Hocası - Medyumlar - Medyum hoca