Rüyada “Ev Süpürmek” Görmek

Ev Süpürmek
Rüyada ev süpürmek ciddi anlamda yaşanacak maddi kayıplara işaret eder. Rüyada evi süpürmek düzensiz harcamalar sonucu bütçesinin sarsılmasına delalet eder.

Rüyada ev süpürmek, gereksiz işlerle uğraşan rüya sahibinin vaktini boşa harcamasına ve girdiği işlerde maddi kayıplar yaşayacağına delalet eder. Rüyada ev süpürdüğünü gören kimse, maddi ve manevi anlamda dar boğaza düşmeye ve hanesindeki huzursuzluklara işaret eder. İslami yoruma göre rüyada ev süpüren kimsenin, yaşadığı maddi sıkıntılarından dolayı, bir süre elinde olan birikimiyle geçimini sağlamasına yorumlanır. Diyanete göre rüyada ev süpüren bir kimse, şanssızlık ve uğursuzluk yaşamasına tabir edilip, rüya sahibinin kısmet kapılarının kapanmasına, maddi ve manevi anlamda çekeceği sıkıntılara yorumlanır.

Rüyada Ev Süpürmek ne demek?

Rüyada ev süpürmek, işlerini kolaylaştıracak biriyle tanışmaya, bu kişiden göreceği maddi ve manevi desteğe işaret eder. Rüyada ev süpürmek ve silmek, şuan içinde bulunduğu durumdan daha iyi konuma gelmeye ve rahatlık içinde bir hayat yaşamasına yorumlanır. Bir rivayete göre rüyada başkasının evini süpürmek, o kişiden göreceği maddi desteğe yorumlanmaktadır. Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek, hanede çıkacak tartışmalara ve kişinin hakkı olmayan, bir kazanca göz dikeceğine yorumlanır.

Rüyada el süpürgesiyle ev süpürmek, rüya sahibini rahatsız eden eski konuların gündeme gelmesine ve geçmişten gelen kişiler ile tekrar tartışmalar yaşamasına yorumlanır. Rüyada tozlu evi süpürmek, geçmişi tamamen unutmasına ve geçmiş hayattaki hatalarından ders alıp, tekrar etmemesine işaret eder. Rüyada ev süpüren birini görmek, oturduğu semti terk etmesine, taşınmasına da yorumlanmaktadır.

Rüyada Başkasının Evini Süpürmek

Rüyada başkasının evini süpürmek, rüya sahibi bu kimseyi tanıyor ise eğer, bu kişi vesilesiyle gireceği her ortamda destek göreceğine, maddi ve manevi anlamda sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada Evin Bahçesini Süpürmek

Rüyada evin bahçesini süpürmek, doğanın sunduğu nimetlerden bolca faydalanmaya ve hanesine doğacak olan ferah, aydınlık günlere işaret eder. Rüyada evin bahçesini süpürdüğünü gören kimse, bol bereketli ve kazançlı bir döneme gireceğinin de habercisidir.

Rüyada Elektrikli Süpürgeyle Ev Süpürmek

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek, hanede huzursuzluğun artmasına, gerginliğin sürmesine ve tatsız günlerin yaşanmasına yorumlanır. Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürdüğünü görmek, iş hayatında iniş ve çıkış yaşamaya, yokluk çekmeye ve maddi kayıplar yaşamaya delalet eder.

Rüyada El Süpürgesi ile Ev Süpürmek

Rüyada el süpürgesiyle ev süpürmek, geçmişte kapanmayan defterlerin gelecek hayatında tekrardan açılmasına ve huzursuzlukların yaşanmasına yorumlanır. Rüyada el süpürgesi ile ev süpürdüğünü gören kimse, sabırlı ve azimli olduğu takdirde, yaşadığı şartlardan daha iyi günlere kavuşmasına ve rahat içinde bir hayat yaşamasına tabir edilir.

Rüyada Ev Süpürmek Ne Demek?

Ev süpürmek rüyası hakkında, rüya alimlerinin ve ünlü rüya yorumcularının, şimdiye kadar görülmüş tüm geniş kapsamlı, İslami ve Diyanet Rüya tabirlerini, Rüyada Ev Süpürmek sayfamızdan okuyabilirsiniz.

İslami ve Dini Rüya Yorumları ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Türkiye'nin En iyi Medyum Hocası - Medyumlar - Medyum hoca