Rüyada “Rahman Suresi” Görmek

Rahman Suresi
Rüyada rahman suresi görmek, Rahman suresini okuyan ve dinleyen kişi yalan söylemekten korkan hak yoldan şaşmayan iyi kalpli kişiye delalet eder.

Rüyada rahman suresi görmek, Rahman suresini okuyan ve dinleyen kişi yalan söylemekten korkan, hak yoldan şaşmayan, iyi kalpli kişiye delalet eder. Rüyada rahman suresini ezbere okuyan kişi, sözüne sadık, hak yol ile birleşmiş ve o yolu kendine benimsemiş kişiye delalet eder. Rüyada rahman suresinden ayetler okuduğunu görmek, Kuran-k Kerimi ezberleyeceğine, çevresindeki bütün insanlara iyiliğinin dokunacağına işaret eder.

Rüyada Rahman Suresi Görmek

Rüyada Rahman süresini veya ondan bir ayet okuduğunu görmek, Allah’ın affına ve merhametine nail olacağına, ilim öğreneceğine, kötülüklerden uzak tutulacağına işaret eder. Rüyada rahman suresini okuyan birini görmek, Çevresindeki bütün insanlar ile iyi geçinmeye, hak yoldan şaşmamaya, Kuran-ı Kerimi Hatim edeceğine de işaret eder. Rüyada rum suresini okuyan birini görmek, çıkacağı sefere, ele geçecek olan bol rızk ve mala, huşu içinde tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada Rum Suresi Görmek, Rüya Alimlerinin Yorumları

Rüyada rum suresi görmek, Ibni Sirin (ra) göre, Rahman suresini rüyasında okuyan veya dinleyen bir kimse, yalan söylemekten, ve Allah’ın onu her an izlediğinden emin olur ve korkar.
Rüyada rum suresi okuduğunu görmek, Imam-ı Nablusi (ra) göre, Allah’ ın rüyayı gören kişinin kalpten etmiş olduğu, tövbesini kabul buyurmasına işarettir.
Rüyada rum suresinden ayet okuduğunu görmek, Nafı’ ve İbni Kesir (r.a.) göre, Allah’u Tealayi her an zikredeceğine, hayırlı ve uzun ömre işaret eder.
Rüyada rum suresini ezberlediğini görmek, Kirmâni (r.a) göre, Sözünün eri, çekingen, malını ve mülkünü, Allah rızası için hayra harcayacağına ve kardeşlerine iyilik yapacağına işaret eder.

 

 

İslami ve Dini Rüya Yorumları ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Türkiye'nin En iyi Medyum Hocası - Medyumlar - Medyum hoca