Rüyada “Sarılmak” Görmek

Sarılmak
Rüyada sarılmak görmek, Rüya sahibinin bereketli, huzurlu, uzun ömürlü ve hak yolu ile yaşayacağı günlere delalet eder.

Rüyada sarılmak görmek; Rüyada birine sarıldığını görmek, rüya sahibinin uzun ömürlü yaşayacağına delalet eder. Rüyada karınıza veya kocanıza sarıldığınızı görmek; iki çift arasındaki tutkulu aşkın ilelebet mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Sarılmak ne demek?

Rüyada birine sarıldığını görmek; Bu rüya hayırlı anlamlara yorumlanmaktadır. Rüyada birinin size sarıldığını görmek; Hane yada yakın akrabalardan biri tarafından, maddi manevi destek göreceğinize veya sizin o kişiye maddi manevi destek de bulunacağınıza delalet eder.

Rüyada Tanıdığı Birine Sarılmak

Rüyada tanıdığı birine sarıldığını görmek; Sarıldığı kimse gerçek hayatta tanıdığı biri ise, o kişiyle arasında olan bütün bağlarının, bir ömür boyu hayır ile devam edeceğine delalet eder.

Rüyada Tanımadığı Birine Sarılmak

Rüyada tanımadığı birine sarıldığını görmek; Eğer hiç tanımadığınız bir kimse ile sarıldığınızı görürseniz, haneden veya arkadaş ortamından biri ile hoş sohbete nail olacağınıza delalet eder.

Rüyada Düşmana Sarılmak

Rüyada düşmana sarıldığını görmek; Rüya sahibinin, düşmanları gibi olmayıp onlarla dostça ilişkiler kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada Sevdiğine Sarılmak

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek; Rüya sahibinin, ömrü hayatı boyunca mutlu olacağı anlamına gelir. Rüyada sevdiği birine sarılmak; Kişinin sevdiği insanla her yönden birbirini tamamladıkları ve çok iyi anlaştıklarına işaret eder. Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek; Rüya sahibinin, sevdiğine toz kondurmayacağına ve onu ne olursa olsun her ortamda her koşulda savunduğuna ve birbirlerine bağlanacaklarına delalet eder. Rüyada sevdiğine sarılıp öptüğünü görmek; Rüya sahibi ile sevdiği insan arasındaki eşitlik anlamına gelen, bu hayırlı rüyanın yorumu ise şu şekildedir. Rüya sahibinin, sevdiği insandan hak ettiği değeri görmesine ve ona karşılık aynı duyguları beslemekte olacağına delalet etmektedir.
Rüyada sevdiğine sarılıp kokladığını görmek; Rüyada sevdiğine sarılıp koklamak, kokusunu içine çekmek,  Rüya sahibinin, rüyada gördüğü kişiye, şefkat göstermek ve onu bağrına basması anlamına da gelmektedir.

Rüyada Anneye Sarılmak

Rüyada annesine sarıldığını görmek; Bu rüya manevi açıdan çok değerli duygularla yaşayan rüya sahibinin, ailesine olan düşkünlüğünü ve bütün gayretinin ve emelinin onları mutlu etmek için olduğuna delalet eder.

Rüyada Cumhurbaşkanına Sarılmak

Rüyada cumhurbaşkanına sarıldığını görmek; Rüyayı gören kişinin, güzellikler ile hayır ile dolu bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüyada cumhurbaşkanına sarılıp ağladığını görmek, dert, sıkıntı, ve başındaki belalardan kurtulacağına ve hayatının iyi yönde gideceğine delalet eder. Rüyada devlet büyüğüne sarılıp ağladığını görmek; Rüya sahibinin, büyük paralar kazanacağına hayatında güzel ve hayırlı şeyler olacağına delalet eder.

Rüyada Tabuta Sarılmak

Rüyada tabuta sarıldığını görmek; Rüya sahibinin elde edeceği mal ve mülke, çıkacağı uzun yola ve karşılaştığı güçlükler ile savaşacağına delalet eder.

Rüyada Mezara Sarılmak

Rüyada mezara sarıldığını görmek; Rüya sahibinin refaha ereceğine, fakirlikten kurtulacağına, sağlıklı yaşayacağına işaret eder. Rüyada mezara sarılıp ağladığını görmek; Yakın zamanda alacağı kötü habere delalet eder.

Rüyada Ölüye Sarılmak

Rüyada ölüye sarıldığını görmek; Bu rüya pek hayırlara yorumlanmaz. Rüya sahibinin hayatında başarısızlıklar olacağına ve üzüntüler yaşayacağına rivayet edilir. Rüyada ölüye sarılıp ağladığını görmek; Rüya sahibinin, kendisine hayrı olmayacak olan insanlara umut bağlamasına işaret eder.

İslami ve Dini Rüya Yorumları ’da ziyaret edebilir veya Facebook sayfamızı takip edebilirsiniz.

Rüyanı Anlat yorumlansın.

 

Rüyanızı Yazın Yorumlayalım

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Türkiye'nin En iyi Medyum Hocası - Medyumlar - Medyum hoca